lördag 8 september 2007

Le Samedi

Klarblå himmel; strålande sol

Sandstrand

Medelhavet

Vilket blir lika med att jag ser ut som en tomat. Skönt var det dock! Färden till la plage är ett kapitel för sig som jag ska ta med er en annan dag. Är alldeles för trött och sängen känns väldigt nära nu, ska på utflykt imorgon med skolan så det är väl bäst att vara pigg.

Låter det förresten konstigt att jag redan bokat flygbiljett hem? Jag gillar att ligga ute i tid...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Heeej Ida ! De är så kul att läsa vad du har för dej. Är lite avis ;) det är bra att du har rolig och få ut och se mycket. Och ditt franska hem och damen verkar ju trevlig. Kramar den andra Ida :)

EllaBella sa...

Hihi. Du är för skön du. Tomatvännen. ;d Hoppas det blir skoj på turen me skolan. Ät en bananmuffin vettja. Puss.

Sara sa...

Hej Ida!
Vad avundsjuk jag blir! Jag har sadan frankrikelängtan härborta pa andra sidan jorden...

J'espère que tout se passe bien pour toi et que tu t'amuse beaucoup!

Bisous!

ewa sa...

hej ida.
jag var tvungen att läsa lite hur du har det. jag får en déjà vu du vet. picassos slott. medelhavet. cezanne (jag bodde förövrigt jättenära hans ateljé i aix)ojojoj. jag hoppas kunna komma tillbaka snart. behöver en dos i bland. åker förövrigt ner till la france på torsdag. du ida, njut. njut njut njut! aix-tiden har du med dig länge. ta hand om dig tjejen!

kram,

efwva

Anonym sa...

Hej min fis!
Sitter i lägenheten och det regnar ute, har hållt en argumentation idag om varför man ska sattsa 200 miljonr kronor på vitrygig hakspett haha, detta börjar lika nå. Det känns tomt att inte ha någon att övervälma med skit snack.. saknar dig men ha nu skit kul!!! Kram Helene